Om organisationen

​Ingeniørfirmaet VIGGO MADSEN A/S er opbygget som en projektorienteret virksomhed med en flad matriksorganisation. Det betyder, at organisationen er meget fleksibel og velegnet til løsning af tværfaglige projekter. 

Strukturen med de åbne og selvstyrende grupper giver stor effektivitet, et højt informationsniveau og god trivsel. For kunderne og samarbejdspartnerne betyder det en smidig organisation og hurtig respons. Ved opstart af et nyt projekt vælges projektgruppens leder af ledelsen, alt efter hvilke kompetencer, der er behov for på den enkelte sag. Projektlederen leder og fordeler arbejdet i den projektgruppe, han har sammensat og sørger for, at tidsplan og økonomi overholdes. Den projektansvarlige følger sagen fra start til slut og varetager den overordnede kontakt mellem Ingeniørfirmaet VIGGO MADSEN A/S og kunden. Det giver god kontinuitet og sikrer, at der ikke opstår misforståelser og uhensigtsmæssigheder i projektet.

Ingeniørfirmaet VIGGO MADSEN A/S

Ceresbyen 75, 4. 8000 Århus C

Se adresse på kort

CVR-nummer: 10683106​

​Ingeniørfirmaet VIGGO MADSEN A/S har rødder der går tilbage til ingeniør Viggo Madsen, der i 40´erne projekterede konstruktioner til især boligforeninger og erhvervsbyggerier.