Vores firmaprofil

​Ingeniørfirmaet VIGGO MADSEN A/S er et af Danmarks betydelige rådgivende ingeniørfirmaer. Med vores mere end 40 medarbejdere, fik vi vores anden Gazellekåring i 2013. Vi har mere end 60 års erfaring og er kendt for vores solide og kompetente viden inden for alle faser af byggeriet. Vi udfører opgaver i hele landet for både stat, regioner, kommuner, boligforeninger og private og har hovedkontor i Aarhus og afdeling i Ebeltoft.

Merværdi for bygherren

Vores mission er, at skabe merværdi for bygherren. Det skaber vi igennem et tæt og kvalificeret samarbejde mellem alle byggeriets parter. Vores arbejdsform er et fast specialistteam på hvert projekt og en fast kontaktperson i forhold til bygherre/entreprenør. Vi tror på, at vores unikke kombination af specialistviden og bredde, gør hele forskellen.

Vores byggeledelse er effektiv, og vi sikrer, at vores kompetencer inden for alle faser af byggeriet kommer i spil. Vi er fleksible og gode til at finde løsninger, der lever op til kravene inden for brand, energi, miljø, funktionalitet, bæredygtighed og naturligvis de fagspecifikke krav i bygningsreglementet. At byggeriet afleveres til aftalt tid, økonomi og kvalitet er en selvfølge.

Vores medarbejdere

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Vi har lange medarbejderforhold, som gør, at bygherrer og entreprenører kan opbygge solide og nære relationer. Det gør samarbejdet smidigt og kompetent. Vi prioriterer løbende kompetenceopbygning og videreuddannelse og er gode til at finde specifikke talenter, der kan udbygge vores viden

Specifikke kompetencer

Vi er en af pionererne inden for lavenergibyggerier og energioptimerede løsninger og er specialister i etagebyggerier. Vi har et tæt samarbejde med boligforeninger over hele Danmark. Vi er ofte totalrådgivere på boligrenoveringsprojekter og varetager i den forbindelse byggeledelsen, projektering af alle konstruktioner og installationer samt fagtilsyn.

Ingeniørfirmaet VIGGO MADSEN A/S

Ceresbyen 75, 4. 8000 Århus C

Se adresse på kort

CVR-nummer: 10683106​

​Ingeniørfirmaet VIGGO MADSEN A/S har rødder der går tilbage til ingeniør Viggo Madsen, der i 40´erne projekterede konstruktioner til især boligforeninger og erhvervsbyggerier.