Medarbejderne er vores vigtigste ressource

Vi har lange medarbejderforhold, som gør, at bygherrer og entreprenører kan opbygge solide og nære relationer. Det gør samarbejdet smidigt og kompetent. Vores medarbejdere består af ingeniører, projektledere og administrativt personale. Alle arbejder med det overordnede mål at skabe merværdi.

Vi arbejder sammen i teams, der sammensættes på tværs af afdelingerne til hvert enkelt projekt. Det giver det stærkeste team på det enkelte projekt, og det betyder for vores kunder og samarbejdspartnere, at der er stor beslutningskompetence.

Vi er kendte som den solide, kompetente og fleksible samarbejdspartner, der er god til at tale et sprog, som alle forstår. Vi sætter en ære i at rådgive bedst muligt og i at bringe vores kompetencer i spil, så intet bliver overset – også selvom du ikke har bedt os om det.

Vi kan varetage en lang række opgaver fra a til z, så du kan være tryg under byggeprocessen. Under fanerne gennemgår vi de mest gængse opgaver, som vi varetager, men hold dig ikke tilbage, hvis du har andre opgaver. Vi er klar til at hjælpe dig.

Ingeniørfirmaet VIGGO MADSEN A/S

Ceresbyen 75, 4. 8000 Århus C

Se adresse på kort

CVR-nummer: 10683106​

​Ingeniørfirmaet VIGGO MADSEN A/S har rødder der går tilbage til ingeniør Viggo Madsen, der i 40´erne projekterede konstruktioner til især boligforeninger og erhvervsbyggerier.