Uopfordrede ansøgninger

Hvis du har lyst til at arbejde i et firma med en , stærkt socialt sammenhold og de fleste ingeniørfag lige på den anden side af reolen?
Så send gerne en uopfordret ansøgning og fortæl hvorfor vi netop mangler dig. Vi arbejder for at skabe merværdi for bygherre, brugerne og for miljøet.
Du er velkommen til at ringe til os og høre lidt om firmaet, eller du kan sende din ansøgning til vm@vming.dk 


Vi gemmer ansøgningen i 6 måneder. Herefter slettes den automatisk. Såfremt du ønsker at søge en stilling efter de 6 måneder, skal du genfremsende dit materiale.

Praktikanter

Det er en del af vores ansvar som firma at være med til at uddanne kommende ingeniører og teknikere. Vi deltager i PraktikMatch ved Aarhus Universitet, for at møde de studerende på deres hjemmebane. Vi vurderer ved hvert semester, om vi har opgaver og kapacitet til at tilbyde studerende praktikforløb ved os. Et praktikforløb kan både udvikle dig inden for dit fag, men også som menneske i forhold til sociale kompetencer, kommunikation og livsbalance.


Du er altid velkommen til at sende os en ansøgning om praktikforløb.

Elinstallatør

Kunne du forestille dig en arbejdsdag, hvor din ene kollega har lavet byggeprogram for et dyrehospital? En anden kollega har gransket mulige kollisioner i 3D-modellen for et garageanlæg til forsvaret, og du selv har registreret eksisterende elinstallationer i et byggeri fra 1967, som skal ombygge ud fra bæredygtighedstanken om renovering fremfor bryde ned og bygge nyt?

​Så er du den rette til det her job!​

Ingeniørfirmaet VIGGO MADSEN A/S

Ceresbyen 75, 4. 8000 Århus C

Se adresse på kort

CVR-nummer: 10683106​

​Ingeniørfirmaet VIGGO MADSEN A/S har rødder der går tilbage til ingeniør Viggo Madsen, der i 40´erne projekterede konstruktioner til især boligforeninger og erhvervsbyggerier.